fbpx

Klantervaringen

 

Tevreden klanten vertellen over hun ervaringen met Esther en EF Office Management!

|

Veelzijdige vakvrouw

 

Werk gaan uitbesteden, dat vond ik behoorlijk spannend om te doen. Toch was het wel nodig, omdat ik mijn bedrijf steeds verder wil laten groeien en ook niet in alles even goed ben. Als ik dan met een virtual assistant zou gaan werken, dan moest dat wel iemand zijn bij wie ik een heel vertrouwd gevoel heb. En dat goede gevoel had ik bij Esther vanaf het eerste moment.

Esther is een veelzijdige vakvrouw, en als ze iets nog niet kan, dan maakt ze het zich razendsnel eigen. Zoals het editen van mijn podcasts, die daardoor veel prettiger zijn om naar te luisteren. Ook heeft Esther mij al geholpen met contentplanning voor social media en met het maken van de inhoud van een LinkedIn-workshop.

Wat ik ook erg waardeer aan Esther is dat ze altijd met je meedenkt, soms zelfs al voordat je het haar gevraagd hebt. Bovendien werkt ze snel en is ze heel sociaal. Dus als je de spannende stap gaat zetten om werk uit handen te geven, dan raad ik je zeker aan om dit aan Esther te doen.

Rimke de Groot – Ik Help Jou Online

Rimke de Groot

 

|

Laposta & Canva

 

Esther heeft mij geholpen met het instellen van verschillende automations in mijn e-mail provider Laposta. Ook heeft zij een banner voor mijn e-mail berichten gemaakt en de lay-out van een e-bookje voor mij ontworpen.

Zelf ben ik niet zo handig met de techniek en instellingen van programma’s zoals Laposta en Canva en ik ben erg blij met de hulp die ik daarin van Esther heb gekregen.

Daarnaast denkt Esther met je mee en komt met ideeën om je verder te helpen. Zo wil ik al een tijdje met een nieuwsbrief starten en Esther heeft met ideeën en tips mij enthousiast gemaakt dit weer op te pakken en te gaan uitwerken.

Esther is duidelijk in haar communicatie en stemde regelmatig met mij af over de voortgang van haar werkzaamheden. Ik ben erg tevreden over de samenwerking met Esther!

Lana de Jong – Integratiecoaching

 

 

 

 

Wil je jouw ervaring met EF Office Management

hier delen?

Neem even contact met mij op!

 

CONTACT

Adres

730, Route de la Mairie

71470 Ménetreuil

Frankrijk

Telefoon

+33 (0)385 74 83 86 (bureau)

+33 (0)625 37 51 05 (mobiel)

Email

esther@ef-officemanagement.com

Volg mij op social media:

Online Support Kennisbank