fbpx

Administratie etcetera

Wordt je helemaal gek van  je administratie? Loop je er het liefst van weg of schuif je het alsmaar voor je uit? Of misschien doe je het een beetje hap snap, op het moment dat je ècht niks anders te doen hebt.

Je weet natuurlijk ook wel dat dat niet de beste manier is om je administratie om te gaan, maar voorlopig heb je nog geen betere manier gevonden…

 

TOT JE OP DEZE PAGINA KWAM

Want natuurlijk neem ik graag deze administratieve taken van jou over. Zowel het uitvoeren van de administratie zoals jij het ook gewend bent te doen, als het nadenken over meer efficiënte manieren waarop we jouw administratie kunnen stroomlijnen.

Er zijn namelijk inmiddels zoveel online hulpmiddelen die zowel jouw als mijn werk heel veel lichter maken. Het zou zonde zijn om daar niet van te profiteren.

 

 

WAT KAN IK JOU ZOAL UIT HANDEN NEMEN?

i

Administratie

 

teksten opstellen en opmaken,

transcriptie van audiobestanden,

het opzetten van databases,

bewaking van planningen,

e-mail en agendabeheer

 

Communicatie

 

teksten, blogs of nieuwsbrieven schrijven, redigeren en opmaken,

beheer, planning en opmaak communicatie-uitingen,

content publiceren, analyseren en optimaliseren,

klachtenafhandeling

 

Natuurlijk is dit maar een greep uit de mogelijkheden. Aarzel dus niet om vrijblijvend met mij te overleggen over jouw wensen. Ook als je niet precies weet hoe dat dan zou moeten.

Er is meer mogelijk dan jij denkt !

WAT LEVERT HET JOU DAN OP ?

Zou het niet heerlijk zijn om niet meer aan die administratie te hoeven denken? Om al dat werk gewoon naar mij te sturen en dat het dan ruim op tijd klaar is?

Die werkzaamheden die jou voorheen zoveel tijd kostten, daar heb je nu geen omkijken meer naar. Dan houd jij tijd over voor je eigen werkzaamheden binnen je bedrijf, want dat is toch het belangrijkste!

De investering in tijd die je er voorheen in moest stoppen en alle ergernissen die daar bij hoorden, ga je nu omzetten in een investering in mij als VA. En daar krijg je rust en tijd voor de kerntaken van je bedrijf voor terug. Fantastisch toch ?!

Werk gaan uitbesteden, dat vond ik behoorlijk spannend om te doen. Toch was het wel nodig, omdat ik mijn bedrijf steeds verder wil laten groeien en ook niet in alles even goed ben. Als ik dan met een virtual assistant zou gaan werken, dan moest dat wel iemand zijn bij wie ik een heel vertrouwd gevoel heb. En dat goede gevoel had ik bij Esther vanaf het eerste moment.

Esther is een veelzijdige vakvrouw. Zij heeft mij onder andere al geholpen met contentplanning voor social media en met het maken van de inhoud van een LinkedIn-workshop.

Wat ik ook erg waardeer aan Esther is dat ze altijd met je meedenkt, soms zelfs al voordat je het haar gevraagd hebt. Bovendien werkt ze snel en is ze heel sociaal. Dus als je de spannende stap gaat zetten om werk uit handen te geven, dan raad ik je zeker aan om dit aan Esther te doen.

Rimke de Groot

Marketingcoach, Ik Help Jou Online

WIL JE EERST EENS EVEN MET MIJ PRATEN ?

Even in gesprek gaan over jouw wensen, maar ook om te kijken of wij prettig zouden kunnen samenwerken.

Maak dan een afspraak in mijn kalender voor een vrijblijvend gesprek van een half uur.

 

Als je alvast wilt kijken hoe de prijzen zijn voor een eventuele samenwerking, neem dan gerust een kijkje op de prijzenpagina.

Let met name op het voordelige kennismakingspakket ! Dat is een goede en laagdrempelige manier om met mij en mijn werkwijze kennis te maken, zonder je voor langere tijd vast te leggen.

Heb je nog andere vragen of opmerkingen? Gebruik dan het contactformulier hieronder. Ik zal je binnen 24 uur een antwoord sturen.

CONTACT

Adres

730, Route de la Mairie

71470 Ménetreuil

Frankrijk

Telefoon

+33 (0)385 74 83 86 (bureau)

+33 (0)625 37 51 05 (mobiel)

Email

info@ef-officemanagement.com

Stuur mij een bericht: