fbpx

Over mij

Virtual assistant, office manager, executive assistant….
Hoe je het ook noemt, ik ben degene die jou of jouw bedrijf op afstand kan ondersteunen op administratief, social media en organisatorisch gebied.

Esther Franken

Zowel op de universiteit, als tijdens het werken voor uitzendbureaus, diverse bedrijven en voor mijn eigen bedrijven, heb ik gemerkt dat je misschien wel heel veel kunt doen, maar niet alles en zeker niet alles tegelijk. Goed en duidelijk kunnen delegeren is waar het op aankomt.

Als alleenstaande moeder met een tienerzoon, wonend in Frankrijk, kun je niet anders dan regelmatig multitasken. Je wordt vanzelf veel flexibeler en leert oplossingsgericht te werken. Ook alles van meerdere kanten bekijken en omdenken houdt je daarbij op de been. Daarbij is een goede organisatie van tijd en werk wel noodzakelijk.

En deze duizendpoot met zowel levenservaring als professionele ervaring staat nu klaar om jou en jouw bedrijf bij te staan bij het werk dat nu eigenlijk te vaak blijft liggen.

Maak een afspraak in mijn agenda via onderstaande knop, dan praten we via Zoom verder!

Waarom kies je om met mij te werken?

Jaren ervaring

Ervaring op administratief, social media en organisatorisch gebied, opgebouwd door het werken voor verschillende ondernemingen, inclusief mijn eigen bedrijven

Open & flexibel

Iedere opdracht en elke taak kan van verschillende kanten benaderd worden en de passende oplossingen voor jou en jouw bedrijf zal dan zeker gevonden worden.

Planning

De planning van een project kan samen met jou gemaakt worden, maar ook geheel door mij worden verzorgd. En alle vormen daartussen. Natuurlijk wordt het project voor of op de afgesproken termijn opgeleverd.

“My mission in life is not merely to survive, but to thrive; and to do so with some passion, some compassion, some humor, and some style.”

Maya Angelou

CONTACT

Adres

730, Route de la Mairie

71470 Ménetreuil

Frankrijk

Telefoon

+33 (0)385 74 83 86 (bureau)

+33 (0)625 37 51 05 (mobiel)

Email

esther@ef-officemanagement.com

Volg mij op social media:

Online Support Kennisbank