fbpx

Over mij

Virtual assistant, office manager, executive assistant….
Hoe je het ook noemt, ik ben degene die jou of jouw bedrijf op afstand kan ondersteunen op administratief, social media en organisatorisch gebied.

Esther Franken

Naar mijn ervaring kun je misschien wel heel veel doen, maar niet alles en zeker niet alles tegelijk. Goed en duidelijk kunnen delegeren is waar het op aankomt.

Efficiënt werken, geen stap te veel zetten en handige workflows creëren doe ik graag zowel in mijn privé als in mijn professionele leven.

Als alleenstaande moeder met een tienerzoon, kun je niet anders dan constant serialtasken. Je wordt vanzelf veel flexibeler en leert oplossingsgericht te werken. Ook alles van meerdere kanten bekijken en omdenken houdt je daarbij op de been. Daarbij is een goede organisatie van tijd en werk wel noodzakelijk.

Ook het leven op het Franse platteland heeft mij geleerd om ver vooruit te kijken en mijn planning goed voor elkaar te hebben, want de afstanden zijn hier groot.

En als ondernemende duizendpoot met zowel levenservaring als professionele ervaring sta ik nu klaar om jou en jouw bedrijf bij te staan bij het werk dat nu eigenlijk te vaak blijft liggen of nu niet voldoende aandacht krijgt.

Maak eens een afspraak in mijn agenda via onderstaande knop, dan praten we via Zoom verder!

Waarom kies je om met mij te werken?

Jaren ervaring

Ervaring op administratief, social media en organisatorisch gebied, opgebouwd door het werken voor verschillende ondernemingen, inclusief mijn eigen bedrijven

Open & flexibel

Iedere opdracht en elke taak kan van verschillende kanten benaderd worden en de passende oplossingen voor jou en jouw bedrijf zal dan zeker gevonden worden.

Planning

De planning van een project kan samen met jou gemaakt worden, maar ook geheel door mij worden verzorgd. En alle vormen daartussen. Natuurlijk wordt het project voor of op de afgesproken termijn opgeleverd.

“My mission in life is not merely to survive, but to thrive; and to do so with some passion, some compassion, some humor, and some style.”

Maya Angelou

CONTACT

Adres

730, Route de la Mairie

71470 Ménetreuil

Frankrijk

Telefoon

+33 (0)385 74 83 86 (bureau)

+33 (0)625 37 51 05 (mobiel)

Email

esther@ef-officemanagement.com

Volg mij op social media:

Online Support Kennisbank