fbpx

In dit derde en laatste deel met productiviteitstips gaat het over hoe ClickUp kan helpen je productiviteit te verbeteren. Door specifiek bepaalde onderdelen van ClickUp te gebruiken, zal je niet alleen productiever werken, maar ook effectiever.

PRODUCTIVITEITSTIPS EN CLICKUP

? Houd je doelen bij

 • Het stellen van wekelijkse doelen met meetbare waarden helpen je structureel op het goede spoor te blijven. Wanneer je duidelijk kunt zien wat je doelen zijn, kun je je taken op elkaar afstemmen en je werkdagen beter plannen.
 • Gebruik ClickUp-doelen om op schema te blijven, je doelen te bereiken met duidelijke tijdlijnen, je voortgang te meten en meer!

? Gebruik taaksjablonen

 • Gebruik één van de taaksjablonen in ClickUp om gepersonaliseerde sjablonen voor jou en jouw team te maken. Maak, bewaar en bewerk eenvoudig taaksjablonen voor rapporten, landingspagina’s, blogposts en vrijwel elk type project.

? Automatiseer routinematig werk

 • ClickUp Automations kan het routinematige werk doen en creëert zo consistente processen, zodat jij en je team je productieve tijd en energie kunnen besteden aan andere creatieve en belangrijke taken.

? Prioriteiten stellen

 • Wijs prioriteitsvlaggen toe aan elke taak om iedereen zo snel mogelijk te laten weten wat er moet gebeuren.
 • Ook het instellen van deadlines kan hierbij behulpzaam zijn.
ClickUp prioriteiten

? Ruim je tabbladen op

 • Bewaar je belangrijkste taken in je Task Tray om eenvoudig van taak naar taak in ClickUp te springen. Deze tip helpt je om gefocust en georganiseerd te blijven bij het werken aan meerdere taken binnen ClickUp. Je zou het zelfs kunnen gebruiken als een “Doe het nu of doe het later” systeem.
 • Als je de taak in vijf minuten of minder kan doen, doe het dan en wis de melding.
 • Als er langer voor nodig is of het een groter project is, plaats dan de taak in je Task Tray en sluit deze af wanneer alle actie-items in de taken zijn voltooid!

? Vermijd onnodig klikken

 • Met de ClickUp Favorieten functie kun je snel naar je meest gebruikte Workspace locaties gaan om tijd en mentale energie te besparen.
 • Pin eenvoudig jouw favoriete opstelling vast die uniek is voor jouw workflow. Vind jouw favorieten dan in de zijbalk of vastgepint aan de bovenkant van je Workspace.
 • Extra tip: Als je gepinde favoriete weergave gebruikt, wijzig de naam ervan dan in een emoji of afkorting, zodat er meer favoriete weergaven zichtbaar zijn.

Zoals je ziet, kan je je productiviteit verbeteren door zowel jezelf, je omgeving of je manier van werken aan te pakken. Maar ook het gebruikmaken van de verschillende handigheden binnen ClickUp kan behulpzaam zijn.

Welke ClickUp onderdelen zouden jou het meeste helpen?

En ga je dus ClickUp eens gratis uittesten?

Laat het mij in een commentaar hieronder weten!

Zoals gezegd is dit het derde deel van een drieluik met productiviteitstips. Lees ook eens deel 1 (mindset & fysiek) en deel 2 (organisatie & workflow).

Wil je meer tips over ondernemen, bloggen, social media, organiseren en nog veel meer, schrijf je dan in voor mijn mails op de Bibliotheek pagina. Dan kun je daarna veel handige GRATIS documenten downloaden.

En wil je hulp bij het stroomlijnen en invoeren van productiviteitstips binnen jouw bedrijf, maak dan voor een vrijblijvend gesprek met mij over dit of over een ander onderwerp een Zoom afspraak van 30 minuten in mijn agenda.

Volg en like EF Office Management: